Podcast coaching en advies

Starten met een podcast is best spannend. Waarschijnlijk heb je het nog nooit eerder gedaan en zit je vol vragen en onzekerheden. Dat is heel normaal. Door goede begeleiding aan het begin van je podcast zorg je dat jouw podcast de best denkbare start krijgt. Dat geeft zelfvertrouwen en zorgt dat je er lol in krijgt én houdt. En dat maakt weer dat jouw podcast een lang leven heeft en niet al na een paar afleveringen stopt.

Als podcast coach geef ik je handvatten hoe jij je podcast écht goed neerzet. Je stem is hierin een uniek en belangrijk instrument. Door goed de intonatie te pakken hou je de luisteraar vast. Ik geef je stem-en interviewtips waardoor jouw podcast straks staat als een huis. En zeker zo belangrijk: jij gaat je afleveringen ook vol zelfvertrouwen opnemen. En dat hoor je!

Podcast

Coachees over de Podcastvrouw

Samenwerking is professioneel, flexibel en inspirerend. Nadat we eerst een brainstorm over het concept hebben gehad zijn we gestart met de opnames met interviews met onze leveranciers over pooling binnen IT. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het volgende seizoen gaan we de samenwerking graag weer aan.

Stefan Ley, eigenaar en host van de podcast Joost-IT

Het begon met een idee, een Podcast kanaal starten, maar de uitwerking voelde als een belemmering. Ik had hulp nodig! Gelukkig vond ik Simone.Simone is helder, maakt makkelijk wat moeilijk lijkt, ze is spontaan, behulpzaam en heeft behoorlijk wat ervaring om jou door de opstart heen te loodsen. Heb jij hulp nodig bij je Podcast, bel Simone, zeker doen!

Evelyne van Winden, podcast de kracht van relatie

Voor onze eerste podcast die ik ging presenteren voor in de NVnPM had ik wat handvaten nodig voor de hosting van de podcast. In een online sessie van twee uur heeft Simone mij kritisch bevraagd en veel tools gegeven zodat ik met vertrouwen de opnames tegemoet ben gegaan!

Wendy, Landelijke beroepsvertegenwoordiging voor en door praktijkmanagers

Inhoud podcast coaching en begeleiding

Als podcast coach kies ik voor begeleiding op maat. Dat betekent dat we beginnen met een intakegesprek waarin we jouw vragen en twijfels glashelder krijgen. Belangrijk is ook dat jij tijdens dat gesprek gehoord voelt. Is die klik er, dan starten we met de podcast begeleiding en coaching. Vaak zijn dat enkele sessies van een aantal uur, waarin we veel bespreken en oefenen. Als je wilt, begeleid ik je ook tijdens de opname van de eerste aflevering(en).

Offerte podcast coaching

Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kan ik op basis van je wensen en vragen aangeven hoeveel sessies nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn.