logo-Podcastvrouw

Podcast coaching en advies

Stap vol zelfverzekerdheid in de boeiende wereld van podcasting! Het initiëren van je podcast kan enige spanning met zich meebrengen, vooral als dit geheel nieuw voor je is en vragen en twijfels je gedachten vullen. Maar maak je geen zorgen, dit is volkomen normaal. Met bekwame begeleiding aan het begin van je podcast-reis geef je jouw podcast een krachtige en zelfverzekerde start. Hierdoor vergroot je niet alleen je zelfvertrouwen, maar ervaar je ook voortdurend plezier en voldoening. Dit vormt de basis voor een langdurig succes van jouw podcast, dat verder reikt dan slechts enkele afleveringen.

Wil je je podcast naar een professioneel niveau tillen? Een ervaren podcast coach is essentieel. Ontvang bij mij de tools om je podcast te verbeteren. Met mijn advies vergroot je je zelfvertrouwen tijdens het opnemen. Ik deel stem- en interviewtips om je podcast te versterken. Jouw unieke stem is een krachtig instrument, en de juiste intonatie houdt luisteraars geïnteresseerd. Kies voor een coach die jouw podcast en stem naar nieuwe hoogten brengt.

Podcast

Coachees over de Podcastvrouw

Samenwerking is professioneel, flexibel en inspirerend. Nadat we eerst een brainstorm over het concept hebben gehad zijn we gestart met de opnames met interviews met onze leveranciers over pooling binnen IT. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het volgende seizoen gaan we de samenwerking graag weer aan.

Stefan Ley, eigenaar en host van de podcast Typisch Joost

Het begon met een idee, een Podcast kanaal starten, maar de uitwerking voelde als een belemmering. Ik had hulp nodig! Gelukkig vond ik Simone.Simone is helder, maakt makkelijk wat moeilijk lijkt, ze is spontaan, behulpzaam en heeft behoorlijk wat ervaring om jou door de opstart heen te loodsen. Heb jij hulp nodig bij je Podcast, bel Simone, zeker doen!

Evelyne van Winden, podcast de kracht van relatie

Dankjewel Simone! Ik kijk er met een heel blij gevoel op terug, je hebt me waanzinnig geholpen. De eerste podcast nieuwe stijl ging nog wat onwennig, maar qua insteek voelde het wel heel goed.

Sandra de Haan, directeur en trainer Vertelschool Rotterdam en host van  de podcast ‘ vertel maar raak’

Inhoud podcast coaching en begeleiding

Als podcast coach kies ik voor begeleiding op maat. Dat betekent dat we beginnen met een intakegesprek waarin we jouw vragen en twijfels glashelder krijgen. Belangrijk is ook dat jij tijdens dat gesprek gehoord voelt. Is die klik er, dan starten we met de podcast begeleiding en coaching. Vaak zijn dat enkele sessies van een aantal uur, waarin we veel bespreken en oefenen. Als je wilt, begeleid ik je ook tijdens de opname van de eerste aflevering(en).

Offerte podcast coaching

Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kan ik op basis van je wensen en vragen aangeven hoeveel sessies nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn.