Zomerluisteren

Podcast Pineapple

Het minstens 1000 minuten podcastpakket

Maak jij je al op voor een warme autorit naar Frankrijk, trein naar Parijs of een vliegreis naar het verre oosten? Vergeet dan niet een paar fijne podcasts mee te nemen.  Podcastvrouw maakt het makkelijk voor je met vijf mooie recente podcasts op een rijtje samengevat in een podcastpakket genaamd Zomerluisteren.

Uiteraard noem ik d’n Bob, mocht je deze bekroonde podcast gemist hebben, maar alle afleveringen van Makers Radio waarin non fictie verhalen worden verteld over wetenschap en cultuur. Ook zijn deze podcasts genomineerd voor de Dutch Podcast Awards.

Luister naar de podcast van OVT het spoor terug en verdiep je eens in de raarste ideeën van onze voorouders. Cultuur leren kennen kan je doen door naar de BOS podcast te luisteren, je leert alles over het boedishme. De afleveringen van die in het teken staan van ‘de dood’ zijn bijzonder interessant naar mijn mening.

Voor een spannend verhaal, luister naar de moordzaak die Belgie wakker hield, de Kasteelmoord.

Ga je alleen op met je auto op vakantie en wil je wat gezelschap, luister dan naar het gezellige auto gebabbel van de BNR Petrolheads. Ook deze leuke mannen zijn genomineerd, voor de Podcast Awards maar je hoeft niet op ze te stemmen.

Podcast Pineapple