Cineville podcast

cineville podcast

Wie jarig is maakt een podcast

Gepubliceerd 27 maart 2019

De Cineville Podcast is een fonkelnieuwe podcast over film. Iedere aflevering pakken we een nieuwe titel waar zij bij Cineville niet over uitgepraat raken. Een film die vragen oproept en anekdotes bovenhaalt, en die hun weer aan andere films doet denken. Zodat je nu ook tijdens het afwassen, in de auto en op het toilet kan horen waarom je een film écht niet kan overslaan.

Er zit een leuk en goed voorbereid drie tal aan tafel en zij bespreken op professionele manier films. Zo leuk en inspirerend dat ik zelf ook nog een paar films op mijn ‘to watch’  lijstje kan zetten. Zoals Dogtooth (2009) van Yorgos Lanthimos. Leuk is ook het luisterstukje naar een vreemd geluid in een film, dat maakt de beleving van film via mijn oordopjes nog intenser. De kracht van je eigen verbeelding kan je goed toepassen. Horror vind ik al verschrikkelijk eng, maar alleen er naar luisteren is best te doen.

Technisch wordt de podcast ondersteund door het Nederlandse podcast platform van Dag en Nacht media. De hosting van Cineville podcast wordt verzorgd door pippa en dat ziet er prima verzorgd uit!

Luister de podcast via je favoriete podcast app:

🎧 Apple: https://op.cineville.nl/2Sb0bfM
🎧 Spotify: https://op.cineville.nl/2GdQ1Vt
🎧 Stitcher: https://op.cineville.nl/2Ge6iJM

cineville podcast

Wil je meer podcastberichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op de berichten pagina