Vrouwen met ballen

vrouwen met ballen

De grootste audio spelshow van Nederland

Online-bingo-podcast, voor elk moment van de dag. Deze show draait niet om geld, maar Emmely de Wilt en Caroline Brouwer vervullen al je lang gekoesterde verlangens, laagdrempelige wensen en levensvragen zonder bevredigend antwoord. Met de klapper is het een beetje “je bent wie je kent” nemen ze contact op met mensen die antwoorden hebben op luisteraarsvragen.

Persoonlijk hou ik er niet van. Vrouwen met ballen vind ik echt meer een radioshow. Ik heb het gevoel dat ze bij de KRO-NCRV dachten “nou geef ze dan maar een podcast” Het is chaotisch en veel herrie en geouwehoer door elkaar. Helaas geen abo voor mij en ik heb het echt een paar afleveringen geprobeerd.

Zelf oordelen? Laat het mij weten wat je ervan vindt!

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina