Verbonden Wereld

Verbonden Wereld

Een podcast waar we het gesprek aangaan over de scheuren in onze samenleving en de bruggen die wij met elkaar kunnen bouwen. Het gaat over respectvol naar elkaars standpunt luisteren zonder elkaar te willen overtuigen van je gelijk.

In deze eerste aflevering gaat host Wendy, initiatiefnemer van de verbonden wereld in gesprek met Delian en Jolande. Een gesprek over …

Hoe je anders in de huidige situatie staat maar toch elkaars standpunt weer te respecteren. De verbinding weet te leggen naar elkaar maar ook wat de omgeving met hun doet. En wat als je op je werk verteld hoe je erin staat, wat kan er dan gebeuren?

Ik heb aan deze podcast meegewerkt van concept tot realisatie omdat ik het van belang vind dat we in gesprek blijven met elkaar. Dat in een ander verplaatsen en een ander geluid horen wel eens de sleutel zou kunnen zijn naar de verbinding met elkaar. Het is een mooie warme podcast geworden waar we fijne reacties op hebben gekregen.

“Bedankt voor de mooie podcast. Het was zo herkenbaar, ik heb huilend zitten luisteren en merk dat het veel bij mij los maakt over wat er de afgelopen 2 jaar is gebeurd. Ga zo door met dit soort verhalen, zodat we meer begrip voor elkaar krijgen”

“Mooi verhaal in deze tijd! Zo herkenbaar want ik spreek ook een vriendin niet meer doordat we allebei een andere keuze hebben gemaakt. Stoer dat je het deelt Delian”

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina