Twee podcast awards parties!

Dutch Podcast Awards

Wie gaat er met de prijs vandoor tijdens de podcast awards 2018?

Heb je nog geen podcast in je mediamix, dan moet je er één als de wiedeweerga gaan maken. Ieder genormeerd bedrijf heeft er wel één. En met zoveel mooie podcasts kan het geven van een prijs voor de beste niet uitblijven. In dat gat springen BNR met de Dutch Podcast Awards en de verenigde-Online Radiostations en Spreekbuis.nl met de Online Radio Awards

Jaarlijks

De Dutch Podcast Awards en De Online Radio Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de meest opvallende online podcast makers. Het publiek kan op de websites zelf stemmen op zijn of haar favoriete podcast en presentator. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars.

Stemmen = winnen…

Bij BNR worden luisteraars verleid met het winnen van een elektrische VanMoof fiets als ze op hun favoriete podcast stemmen. Een goede rede om te gaan stemmen en in het bezit te komen van zo’n prachtige fiets. De jongens van de podcast BNR PetrolHeads hebben daar absoluut geen behoefte aan, en roepen dan ook op om niet op hun te gaan stemmen. 
Dutch Podcast Awards

Voorspelling

Op maandag 3 en dinsdag 4 september zijn de uitreikingen van deze prijzen en ik doe een gooi naar de winnaars.  Bob, Gijs groenteman met zijn Grote Harry Bannink podcast, Parelradio en de Correspondent. Ik hoop voor de jongens waar de olie door het bloed stroomt de podcast prijs niet hun kant opkomt.

De onregelmatig verschenen podcast om vrolijk van te worden staat niet in de lijstjes dus op mij kan je niet stemmen. Maar wel naar luisteren. Niet getreurd, volgend jaar beter!

#DutchPodcastAwards