Toen was ik 12

toen was ik 12 podcast

De podcast “Toen was ik 12” is begin maart 2019 verschenen, Een podcast van Willem Wever waarin spannende verhalen worden verteld die echt gebeurd zijn. Want soms ben je, zonder dat je het weet, onderdeel van een grote gebeurtenis uit de Nederlandse geschiedenis.

Gepubliceerd 23 mei 2019

Het zijn wel echt geschiedenis verhalen, en die zijn leuk maar voor kinderen op de achterbank richting Zuid-Frankrijk betwijfel ik het. Omdat niet kinderen het vertellen maar volwassenen die terugblikken op hun jeugd. Wel fijn dat Stefan Stasse je meeneemt in deze verhalen.

TRAILER

AFLEVERING 1: DE VUURWERKRAMP

RAYA LOOPT MET HAAR ZUS IN DE WINKELSTRAAT OM NOG SNEL EEN CADEAUTJE VOOR MOEDERDAG TE KOPEN. DAN BELT HAAR MOEDER. ER WAS EEN KNAL EN ER KOMT ROOK UIT EEN GEBOUW VLAK BIJ HUN HUIS. NIEUWSGIERIG ALS ZE ZIJN, SPRINGEN RAYA EN CHANEL TERUG OP DE FIETS. DAN IS ER EEN TWEEDE KNAL. IEDEREEN BEGINT TE RENNEN. ZELFS ALLE HUISDIEREN, KATTEN, HONDEN, KONIJNEN, RENNEN MEE. RAYA HAD GEEN IDEE WAAR HAAR OUDERS EN BROER WAREN.

AFLEVERING 2: BASISSSCHOOL IN BOVENSMILDE

GEERT HEEFT ZICH VERSLAPEN EN MOET VAN ZIJN MOEDER SNEL NAAR SCHOOL. HET LIJKT EEN NORMALE MAANDAGMORGEN, EN ALLE KINDEREN VERTELLEN IN DE KRING WAT ZE DAT WEEKEND GEDAAN HEBBEN. DAN KOMT ER EEN MAN IN EEN LANGE LEREN JAS DE KLAS IN LOPEN. EN GEBEURT ER IETS WAT SINDSDIEN NOOIT MEER IS GEBEURD IN NEDERLAND. EEN GIJZELING OP EEN BASISSCHOOL.

AFLEVERING 3: HET EINDE VAN DOE MAAR

AFLEVERING 4: DE BIJLMERRAMP

toen was ik 12 podcast

Je kan de serie ook beluisteren via StitcheriTunesPocket Casts en Spotify.

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op de berichten pagina