The law of atrACTION

Bewustzijn school

Maike van Ees // Start Living your Highest Potential

In deze  Instant Guiding The Podcast vertelt Maike van Ees, docent op De Bewustzijn School en Holistisch Life&Work Coach, hoe je je hoogste potentieel kunt bereiken door 4 eenvoudige stappen te volgen.

Het gaat om vertrouwen, toewijding en actie. Over de ‘action’ binnen The Law of atrACTION, om het leven te creëren waar je naar verlangt. Geniet!

Het begin is in het Nederlands daarna stapt Maike over naar het Engels. Vreemde van deze podcast is dat deze niet te vinden is in alle podcast apps, maar alleen wordt vertoond op YouTube. Een bewuste keuze?Bewustzijn school

Maike van Ees, teacher op De Bewustzijn School, is Slow Coach, schrijver, spreekster, shiatsu masseur én shiatsu therapeut in spe. Maar bovenal is zij een stralende persoonlijkheid, die met haar positieve levensinstelling en enthousiasme al menig mens heeft weten te inspireren tot wat meer rust in de kont. Om een leven te kunnen leiden vanuit vertrouwen en vrijheid.

Maike geeft om de woensdagochtend haar les ‘High Spirit Schrijven’ op De Bewustzijn School, waarin je nog meer verdieping kan ingaan over dit onderwerp. Ook kan je 1-op-1 sessies met haar inboeken om meer diepgang te ervaren. Neem een kijkje op haar website!

Wil je meer podcastberichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op mijn berichten pagina