Podcast Training een één op één podcastboost van de podcastvrouw

Podcast Discutafel

Discutafel, een podcast over ecologisch tuinieren en permacultuur.

Ivonne van Discutafel, mailde mij met de vraag of ik haar verder kon helpen met kennis en inspiratie om haar huidige podcast technisch nog beter te maken en dat ze slimmer kan gaan werken in Audacity. En daarnaast een conceptuele verdiepende slag.

Dit heb ik aangepakt door Ivonne een één op één inspiratie podcast training te geven. We hebben in twee en een half uur samen over podcasts gesproken, de inzet van opname apparatuur, do’s and dont’s, platformen die er zijn om je podcast te hosten, met elkaar hebben we gespard over de doelgroep, en stappen gemaakt om de audio techniek van haar podcast te verbeteren. En nog veel meer gesnater over en weer over haar passie voor audio en ecologisch tuinieren.

De podcast workshop van de podcast vrouw is te veel basis voor Ivonne van Discutafel. Daarom heb ik de mogelijkheid gecreëerd om een inspiratiesessie en training van te maken één op één. Een persoonlijke podcastboost sessie.

Ivonne stuurde twee tweets de wereld in over onze inspiratiesessie

Ivonne van Discutafel stak veel op van de vandaag. Supergezellig ook. Dank je wel! Op naar nog meer luisterplezier voor onze volgers.

Vanaf de 1ste handdruk ruim 2 uur snel heen en weer snateren, beiden vol vuur over audio. Wat een leuke ontmoeting!

Podcast Discutafel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer podcastberichten lezen van de podcast vrouw? Klik dan op mijn berichten pagina