Het nieuwe geld

Het nieuwe geld

Op zoek naar het antwoord wat is geld? En wat is ethereum en bitcoin? Hoe ziet ons huidige financiële systeem eruit en wat als we geen geld meer kunnen bij printen? Gaan we een toekomst 🔮 in met crypto valuta’s? En welke zou je dan in je mandje moeten hebben om je weerbaar te maken voor de (hyper) inflatie die ons te wachten staat? 

De eerste aflevering van de podcast het nieuwe geld heet “mijn bubbel”. Hierin zet Reinjan Prakke uiteen wat hij de komende afleveringen gaat onderzoeken . Hoe zit ons financiële systeem in elkaar? Hij gaat langs bij economen en stelt vragen die zo voor de hand liggen dat ze te weinig gesteld worden. Wat is geld? Om te eindigen met de zoektocht naar de toekomst van ons geld. Worden het de crypto’s? Een genot voor het oor! Met zoveel zorg gemaakt prachtig! Reinjan heeft ook een prettige stem om naar te luisteren, en dat is ook niet onbelangrijk als je in iemands oren zit.

Geheel onafhankelijk van de uitkomst van deze zoektocht wordt deze podcast gesponsord door bitonic. Abonneer je maar en word slimmer na het luisteren van deze goed verzorgde Podcast!

Eind juni 2021; we zijn nu acht afleveringen verder, en de ene week is nog boeiender dan de andere. Prima voor een vakantie ritje! Hebben jullie meteen zaken te bespreken om de boel op orde te brengen als jullie dat nog niet hebt gedaan.

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina