Podcast en Reizen

Dé goede reis podcast voor de gepassioneerde reiziger.

BNR heeft weer een fijne niche podcast afgeleverd. Skischaamte, Vliegschaamte, Reisschaamte? Stad, jungle of kou? Alles komt aan de orde in deze reis podcast.

Gepubliceerd; 5 maart 2020

Iedere podcast wordt je mee op reis genomen door een reisgids. Deze aflevering is dat fotograaf Malou van Breevoort. Zij komt al 27 jaar op Indonesië en heeft bijna alle grote eilanden bezocht. Onlangs won Malou de Aad Struijs Persprijs met haar prachtige beelden van het eiland Siberut. Zij hopt met ons door dat immense land.

In deze podcast neemt Malou je mee op avontuur, zij vertelt hoe haar beelden van Siberut tot stand zijn gekomen. Ze moest hiervoor een uitdagende reis maken, op zoek naar de sjamaan van Siberut. En die tocht ging niet over bountystranden …

Zo ontdek je de mooiste eilanden van Indonesië

Indonesië heeft een speciaal plekje in het hart van Malou. Zelf woonde ze op Bali en keert ze jaarlijks terug naar Indonesië – en het liefst één keer per jaar naar haar voormalige woonplek voor haar ‘Bali Fix’. Daarom weet ze als geen ander waar je het beste kunt duiken, waar je de mooiste stranden voor jezelf hebt, waar je het beste kunt surfen en waar je het lekkerst eet. Want geen enkel eiland in Indonesië is hetzelfde. 

Heb je zelf een goed verhaal?

Heb je ook een bijzondere zoektocht te delen, of een ander soort anekdote? Spreek zo’n lekker sterk verhaal in op je telefoon en mail deze dan naar: goedereispodcast@bnr.nl Ook voor vragen en opmerkingen ben je daar aan het juiste adres. 

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel. Host: Presentator (en reisjunkie) Geert Jan Hahn.

Bron: BNR en Columbusmagazine

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina