Even voorstellen

Simone Snaterse, initiatiefnemer van de podcastvrouw. Ik ben een maker van het eerste uur met de podcast "om vrolijk van te worden". Begeleid, ontwikkel en adviseer op het gebied van podcast. Geef trainingen over het maken en inzetten van podcast . Zo kan je je expertise laten spreken.  Daarnaast zie ik ook een grote rol voor podcast als intern communicatie middel en in het onderwijs.

Emotie

De kracht van de podcast vind ik is emotie die je in je podcast kan meegeven, een podcast raakt. Er valt letterlijk een stilte of iemand wordt echt boos of fluistert je iets toe. Dat doet iets met je luisteraar.

Welkome afwisseling in een overload aan schermtijd

Een schermloos alternatief. Even geen teams, zoomen, video's bekijken of stukken lezen op je computer. Mensen worden gek van de hele dag Zoomen, video’s bekijken en Word-documenten verslinden. Podcast is een welkome afwisseling.

Onderwijs

Leerlingen en studenten consumeren steeds meer verschillende vormen van onderwijs. Blended Onderwijs combineert online leren met klassikaal leren. Je kan podcast bijvoorbeeld inzetten

  • Interview met een afgestudeerde of expert
  • Ter voorbereiding op een college.
  • Medestudent die ervaringen deelt vanuit een stageplek

Jurylid Dutch Podcast Awards

Duthc Podcast AwardsSinds 2020 maak ik deel uit van de jury Dutch Podcast Awards powerd by BNR. Samen met een geselecteerde groep van podcastmakers en luisteraars jureren wij de selectie van de meedingende podcasts in de diverse categorieën. Volg @DutchPodcastAwards op de socials en je weet wie de winnaar dit jaar zal worden.

Simone podcastvrouw

Wil je kennis maken?
Neem contact met me op!


Mail Simone