Ode aan de Overtoom

Featured Video Play Icon

Ans en Nel over de Overtoom

Vorig jaar verliet ik mijn woning aan de Amsterdamse Overtoom. Ik raakte buiten in gesprek met Ans, die al 45 jaar op de overtoom woont en met Nel die op het hoekkie tegenover Ans woont.

We spraken elkaar over de gespannen woning markt en de winkels op de Overtoom. In deze aflevering de 81 jarige Ans en de 77 jarige Nel met hun ongezouten Amsterdamse mening . Luister hier naar de Podcast aflevering.

Overtoom Podcast

Overtoom Amsterdam

Luister naar deze échte Amsterdamse wijven op leeftijd met hun ongezouten Amsterdamse mening het is ook nooit goed. Hier leer je ook nog ff lekker plat Amsterdams van! Hoekkies, winkelkies, schijt emmers, een onssie kaas of onssie worst en meer.

Het weetje in deze podcast. Wist jij dat volgens de Nederlandse wetgeving een huis minimaal 11m2 moet zijn met een en minimale breedte van 3 meter?

Op mijn website podcastvrouw.nl vind je nog veel meer luistertips! Heb je een tip voor mij of een podcast waar ik een recentie over kan schrijven? En een review is ook altijd fijn!

 

 

Wil je meer podcastberichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op mijn berichten pagina

2 Comments on “Ode aan de Overtoom”

  1. Een lekkere Amsterdamse podcast. Het kakelt gezellig door elkaar heen en ik zie deze dametjes helemaal voor me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.