De krokante leesmap

De Podcast Popcornmachine van de NPO!

NPO Radio 1 heeft een podcast popcornmachine uitgevonden! De ene na de andere podcast wordt uitgegeven onder de vlag van NPO Radio 1, zelfs Parel Radio hebben ze omarmt. Maar ik ben blij voor parel radio dat ze nu legaal kunnen uitzenden!

De volgende op hun podcast imperium lijst is De Krokante Leesmap. Bij het online plaatsen van een nieuwe aflevering denderen ze direct de top 3 in van de podcast lijstjes zoals iTunes!

De Krokante Leesmap

Op geheel eigen wijze nemen Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries de bladen door. Wat is de moeite van het lezen waard, en wat kun je gerust links laten liggen? Van vrouwenblad tot astrologie-journaal en van omroepmagazine tot sporttijdschrift: Marcel, Noortje en Roelof zijn elke twee weken je onmisbare gidsen in de papieren jungle.

Tis wel een beetje borrelpraat, maar het is ook lekker luistervoer. Over onder andere vetblokkers en bier.  De krokante leesmap is dé gids in de papieren jungle van bladen. De panorama verslaggevers, MAX magazine, en nog veel meer. Ik heb gewerkt bij de diverse uitgeverijen in bladenland zoals Quote, Elle, Sante, Carros, e.v.a. schuif ik graag eens aan bij hun! Ja, dat meen ik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer podcastberichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op mijn berichten pagina