Koninklijke Kater Podcasts

Slachtoffers van een succesvolle Koningsdag staan er dit jaar niet alleen voor. Podcastvrouw biedt in brakke tijden ondersteuning met een kater podcastlijst.

Eeuw van de Amateur

De podcastserie van Botte Jellema, die hij samen met Ype Driessen en Paulien Cornelisse maakt. Het is dé podcast over ALLES (het is een niche, maar wij geloven er in). Met natuurlijk de terugkerende rubrieken Post en De Krant Van Drie Maanden Geleden!

Cheft

In deze superlekkere podcast gaat Hiske Versprille uitgebreid in gesprek met de beste en meest invloedrijke Amsterdamse chef-koks. Ze tilt deksels van pannen, trekt koelkasten open en vraagt ze het hemd van het lijf, want hoe meer je weet, hoe meer je proeft!

Kunst is Lang,

in deze podcast praat Luuk Heesen elke week met een kunstenaar. Uitgebreid gesprek over het laatste werk, inspiratiebronnen en drijfveren. Met diepgang maar zonder ingewikkeld jargon. Kunst is lang is een programma van online kunsttijdschrift mister Motley en Luuk Heezen. Voor de kunst het crowdfundplatform voor de creatieve sector, is partner

Man met de microfoon.

De afgelopen maand heeft Chris doorgebracht in een kleine kapperszaak onder het treinstation bij hem in de buurt. Hij interviewt de klanten en helpt, als er geen klanten zijn, de Irakese kapper bij zijn cursus Nederlands voor buitenlanders. Deze keer speelden mee: Cecile Heuer, Bert Kommerij en Micha Wertheim. Tekstbijdrage: Paulien Cornelisse.

MAXimaal een racesnack over de formule 1.

Bereid je voor op het Azerbeidzjaanse straten circuit van BAKU. Weet je niks over Formule 1? Kan je niet met je vrienden meepraten over het formule 1 circus? Luister dan naar deze podcast. Een racesnack zoals Simone en Jacqueline het noemen. MAXimaal is een podcast vanuit Zandvoort over de formule 1. Simone Snaterse en Jacqueline Konermann presenteren MAXimaal. Ze stellen alle vragen die jij als beginnende kijker misschien ook hebt?

Ze proberen zich aan de feiten te houden maar we weten het soms helemaal niet. Daarom hopen dat ze gedurende dit seizoen een aantal kenners of experts bij ons aan tafel kunnen krijgen. En ze richten ons op MAX! Wil je meepraten bij MAXimaal stuur dan een email naar maximaal@gmail.com

Wil je meer podcastberichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op mijn berichten pagina