Podcast het leven in de Koepelgevangenis

Podcast De Koepelgevangenis

De koepelgevangenis is zeker géén vakantieparadijs

De koepel is niet meer in gebruik. Het is er verlaten en ziet er desolaat uit. De sfeer van opgesloten zijn is nog duidelijk voelbaar. De koepelgevangenis in Haarlem is opengesteld voor publiek. Je kan hier een rondleiding krijgen, door de Vest en de Koepel. Marc, een bewaker die 9 jaar werkzaam was in de Koepel leidt je rond. Met veel passie vertelt hij over het leven in deze gevangenis.

Luister hier naar deze educatieve podcast met een glimlach. of iTunes

De visuele impressie is  gefotografeerd door Jacqueline van  it’s Jaxx 

Kijk in de koepel nemen?

Ben je geïnteresseerd om zelf ook eens mee te gaan met de rondleiding in de Koepel? De kosten voor de rondleiding zijn 10 euro per persoon. Voor (school)klassen en bedrijven zijn er speciale rondleidingen mogelijk. Meer informatie over data, tijden en aanmelden? Ga naar www.kijkindekoepel.com.

iTunes voor iPhone en iPad

Wil je helpen om het podcast virus te verspreiden? Dat kan! Neem gratis abonnement op de podcast ‘om vrolijk van te worden’,  en laat een  beoordeling of recensie achter. En attendeer iedereen erop! Dat is goed voor de zichtbaarheid van de podcast in alle podcastlijstjes die er zijn!

Andere smartphone

De Android gebruikers (o.a. samsung toestel) kunnen dit  ook via  de app Stitcher, als je deze download kan je de podcast daarin luisteren of ook hier luisteren.

Ow, en uw podcastmaker, heeft de naam van de gids Marco verkeerd gezegd in de introductie, zijn naam is Marc! Sorry Marc!  Je gepassioneerde verhaal over de koepel maakt het er niet minder om.

podcast de koepel

 

Podcasting berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.