Kinderpodcast Egeltje Eigenwijs

Egeltje Eigenwijs

Voor kinderen tussen de vier en zeven jaar is er nu de podcast Egeltje Eigenwijs. Een egeltje zo eigenwijs dat hij precies doet waar hij zelf zin in heeft.

In de eerste aflevering belandt Egeltje Eigenwijs in de tuin van tante Cato. Een heel lieve, kleine en dappere mevrouw die het liefst op haar knie-en en met onder andere een vergrootglas in haar tuin struint naar alles wat beweegt en leeft. In haar jas heeft ze snoepjes voor alle dieren die ze maar tegenkomt. Egeltje Eigenwijs komt in het egel gebouw terecht en van daaruit gaat hij zijn neus achterna en beland in het egel restaurant waar hij de heerlijkste maaltijden voor geschoteld krijgt van de lakeien van tante Cato. Ja want die heeft ze. Tot dat het egeltje eigenwijs met z’n kleine pootjes via Robin Roodborst op vakantie gaat en via het strand wil Egeltje Eigenwijs naar de andere kant van de oceaan. Maar hoe komt hij daar? Want egeltjes kunnen niet zwemmen. Op zijn reis naar de overkant ontmoet egeltje eigenwijs vele dierenvriendjes die hem de weg wijzen. Gaat Egeltje Eigenwijs ooit weer terug naar tante Cato en haar lakeien? Je hoort het in deze podcast.

Het verhaal is geschreven en wordt voorgelezen door Mirjam de Leon en de productie , visual en voice over wordt verzorgd door Simone Snaterse. Egeltje eigenwijs is ook verschenen in boekvorm, maar wat is er fijner dan in de vakantie op de achterbank je kids dit leuke verhaal te laten luisteren. Heb je een vraag aan egeltje eigenwijs? Dan kan je mailen naar egeltje eigenwijs.

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina