Kinderboeken podcast

13 februari 2020

Geen gedoe meer op de achterbank als je onderweg bent met deze podcast! De Waanzinnige Podcast. Hier vertellen kinderen over hun lievelingsboeken. Elke reeks van De waanzinnige Podcast bestaat uit 13 afleveringen. 13 kinderen dus, en 13 boeken. Om de twee weken een aflevering van ongeveer 7 minuten.

Maya Shamir (programmamaker) en Marije Ravelli (podcastmaker) gaan op 24 januari 2020 van start met De Waanzinnige Podcast, een serie podcasts over kinderboeken voor en door kinderen, met een fantastische missie: alle kinderen in Nederland aansteken met leesplezier. Elke reeks van De Waanzinnige Podcast heeft 13 afleveringen, 13 kinderen dus en 13 boeken.

Een klein interview door de maker met het kind met oprechte antwoorden. Fijne ondersteunende geluiden bij het interview. Neem Eefke, die vertelt over een school waar enge en griezelige dingen gebeuren. Eefke gaat haar angst aan met een grote kruisspin. Met een lied van kinderen voor kinderen ter begeleiding. En griezelen in het griezelrestaurant.

de waanzinnige podcast

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcastvrouw? Klik dan op de berichten pagina