Groeivoer de podcast

groeivoer

de Groeivoer Podcast, een inspiratie podcast over business, ondernemen, bedrijfsgroei en persoonlijk groei. Vooral dat laatste de persoonlijke groei is voor mij de moeite om naar te luisteren. Tips van ondernemers hoe je reflecteert naar jezelf, wie inspireert hun, wat hebben ze geleerd van de momenten waarop het moeilijk wordt en wat leer je daarvan? Leren is durven, ondernemen ook!

Winnaar Dutch Podcast Award categorie Zakelijk

Dit jaar is deze podcast uitgeroepen tot de beste zakelijke podcast bij de Dutch Podcast Awards van BNR. De Host Gerhard te Velde heeft al jaren een prachtig platform groeivoer voor ondernemers. De podcast is een onderdeel van zijn onderneming. Door mij recent pas ontdekt en daar ben ik blij mee. Gerhard is een rustige goed luisterende podcastmaker. Vraagt goed door en staat stil bij opmerkingen van zijn ondernemende gasten waar ze zelf liever soms overheen praten. Dat maakt het goed en spannend om te blijven te luisteren. Zijn stem is fijn om naar te luisteren. Er zijn al meer dan 90 afleveringen beschikbaar en allemaal waardevol. Door naar deze podcast te luisteren vergroot je ook je zakelijke netwerk.

Inspiratie Afleveringen

Naast de interviews die Gerhard doet heeft hij ook inspiratie afleveringen. In deze aflevering krijg je over één onderwerp een boost voor jezelf en je onderneming. Bijvoorbeeld de aflevering optimisme! Zowel de voor- als nadelen worden besproken. Direct toepasbare tips waar iedereen wat mee kan. En zet je aan het denken.

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina