Binnenwerkjes

Binnenwerkjes

Binnenwerkjes zijn hele  korte luistertheatervoorstellingen voor thuis. Luister ze voor je raam, in je bed, op de vloer of op de bank. Met Binnenwerkjes beleef je het allemaal net even anders. Binnenwerkjes is een podcast gemaakt door Inge Wannet en Rinske Bouwman.

Elke aflevering krijg je ook de tip mee waar je de aflevering het beste kunt beluisteren. Voor een raam, de wc of een willekeurige plek in huis. Het zijn echt luisterstukje die je creativiteitsspier aan het trainen zet.

De kracht van je eigen verbeelding wordt getest of uitgedaagd dat maakt deze podcast erg leuk om naar te luisteren! Inmiddels zijn er bijna honderd afleveringen gemaakt. Chapeau! Elke aflevering is een klein cadeautje voor jezelf. Vind je het mooi en wil je hun steunen, ga dan naar www.ingewannet.nl/binnenwerkjes

Audiovoorstelling Paper Planes

Rinske Bouwman en Inge Wannet hebben voor de zomer 2020 een audiovoorstelling ‘Paper Planes’ gemaakt en wordt op verschillende theater- en muziekfestivals door heel Nederland gespeeld. Helaas door de corona crisis uitgesteld naar voorjaar en zomer 2021.

Op 384.400 kilometer afstand van de aarde staat de maan. De maan die nooit zijn ogen af  kan wenden van de aarde. De maan die alles ziet: hoe de mensen langs elkaar heen bewegen en hoe de afstand tussen hen, al zijn ze zó dicht bij elkaar, toch eindeloos groot kan zijn.

In Paper Planes praat hij tegen je via je hoofdtelefoon en laat hij je zien, hoe je echt kan zien. Om de wereld te kunnen zien moeten we kijken. Echt kijken. Theatermakers Rinske Bouwman en Inge Wannet nemen je mee in een muzikale audiovoorstelling waarbij je moet blíjven opletten, voor je op het verkeerde been wordt gezet. Met muziek van Tim Dawn en The Eichler Brothers. Hieronder de teaser

‘Wat als ik je zou zeggen dat je blind was?
Dat je altijd dácht dat je keek,

maar dat je in werkelijkheid niks ziet. 
Dat je eigenlijk tast in het donker

en dat je toevallig
op karakter en uit je hoofd
de weg wel zo’n beetje kan vinden.’

Tekst: Rinske Bouwman
Regie en audio: Inge Wannet
Muziek: The Eichler Brothers, Tim Dawn
Ontwerp: Renate Stevens

Wil je meer podcast berichten lezen van de Podcast vrouw? Klik dan op de berichten pagina